Optiecursus

Opties ingewikkeld? Moet u een wiskundige zijn om opties echt te kunnen doorgronden?

Als we sommige optieboeken lezen, dan zou je het bijna denken!

Tom Lassing vond dat het anders kon. Opties zijn namelijk makkelijk toe te passen beleggingsinstrumenten die ook zonder wiskundeknobbel toe te passen en te begrijpen zijn. Als het dus erg ingewikkeld uitgelegd wordt, dan is dat de schuld van degene die ze aan het uitleggen is.

Het kan veel duidelijker en vandaar dat naast de gratis optiecursus nu ook een prachtig E-boek tot stand gekomen is, waarin de verschillende optiemogelijkheden duidelijk uiteengezet zijn.

De verschillende strategieŽn die met opties mogelijk zijn, zullen voor u voortaan geen geheim meer zijn. Lastige begrippen als Delta, Vega en de andere Grieken worden in dit E-boek niet besproken. U heeft ze niet nodig om winstgevend in opties te beleggen. Als u eenmaal begrijpt hoe ze werken kunt u zich altijd nog nader verdiepen in de werking van de details.

U kan autorijden, maar u bent vrijwel zeker niet in staat om de auto volledig uit elkaar te halen en vervolgens alles weer in elkaar te zetten en de auto weer rijdend te krijgen. Waarom zou u dat dan bij opties wel willen? Opties zijn er om ermee te kunnen beleggen, niet om ze te kunnen ontleden. Als het u om die intellectuele bevrediging gaat, koop dan vooral zo'n dik boek over opties!

In dit E-boek gaat het over de toepasbaarheid van opties en vooral de strategieŽn met opties. Kortom, een enorm praktisch E-boek waarmee u alles in handen heeft om opties en de strategieŽn te begrijpen en toe te passen. Zo helder werden opties en strategieŽn met opties nog nooit beschreven!

U kan het E-boek hier voor een bedrag van 47 euro bestellen:

 
 

PS: Het OptieStrategieŽn E-boek is een E-boek in ontwikkeling. U krijgt gratis (*) de verdere versies die de komende twee jaar worden uitgebracht.

(*) Om de gratis versies te blijven ontvangen moet u in de lijst ingeschreven blijven. Onder iedere mail die u van ons krijgt heeft u echter de kans om aan te geven dat u niet langer prijs stelt op toezending van aanvullingen. U kunt dus zelf bepalen of u de aanvullingen wenst te blijven ontvangen. Uitschrijven is echter definitief!

Het OptieStrategieŽn E-boek is geschreven door Tom Lassing en wordt uitgegeven door:

BeursAccent BV. Gevestigd in Best. KvK 04084259 BTW nr NL8174.36.273