Opties en hun strategieën zijn zo ingewikkeld niet - optiecursus

Ga naar de inhoud

Dank u wel voor uw bestelling van het E-boek OptieStrategieën.


Het E-boek zal u blijvend helpen snel een passende strategie voor een bepaalde situatie te vinden.


U kan het hier online afrekenen.


Wilt u liever handmatig overboeken, dan wil ik u verzoeken 47 euro over te maken op rekening (IBAN) NL87ABNA0555625567 en BIC ABNANL2A tnv BeursAccent BV te Best (Nederland)
Vergeet u niet bij uw overboeking ook even uw E-mail adres te plaatsen. We kunnen u dan zonder vertraging het E-boek toezenden. ('@' is bij enkele banken 'at')

Bestelt u vanuit een Belgische of anderszins buitenlandse (Europese) onderneming, neemt u dan even apart contact met ons op. We kunnen dan mogelijk zonder 21% BTW afrekenen.

Vanaf nu zullen voor u opties en optiestrategieën niet meer ingewikkeld zijn!

De verschillende strategieën die met opties mogelijk zijn, zullen voor u voortaan geen geheim meer zijn. Lastige begrippen als Delta, Vega en de andere Grieken worden in dit E-boek niet besproken. U heeft ze niet nodig om winstgevend in opties te beleggen. Als u eenmaal begrijpt hoe ze werken kunt u zich altijd nog nader verdiepen in de werking van de details.

PS: Het OptieStrategieën E-boek is en blijft een E-boek in ontwikkeling. U krijgt gratis (*) de eventuele verdere versies die de komende twee jaar worden uitgebracht.
(*) Om de gratis versies te blijven ontvangen moet u in de verzendlijst ingeschreven blijven. Onder iedere mail die u van ons krijgt heeft u echter de kans om aan te geven dat u niet langer prijs stelt op toezending van aanvullingen. U kunt dus zelf bepalen of u de aanvullingen wenst te blijven ontvangen. Uitschrijven staat u vrij, maar is wel definitief!

Het OptieStrategieën E-boek is geschreven door Tom Lassing en wordt uitgegeven door BeursAccent BV

Pro Gain BV KvK 17254080 Best, Nederland
Terug naar de inhoud