De basiscursus optiebeleggen voor wie wil beginnen met opties - optiecursus

Ga naar de inhoud

Heeft u:

  • Nog nooit iets gedaan met opties?

  • Alleen nog maar opties gekocht, en eigenlijk nooit geschreven?

  • Heel veel vragen, maar nooit de goede antwoorden gekregen?

  • Opties hebben uw interesse, maar u deed er nooit iets in?

  • Altijd gedacht dat opties moeilijk waren, of risicovol?


Het is tijd dat we niet meer moeilijk doen over opties. Ze zijn niet zo ingewikkeld als gedacht wordt, als je maar met de juiste instelling naar opties gaat kijken. Ik geef altijd het voorbeeld van de sportautorijder. Het zijn prima auto's en u kunt veilig en rap van A naar B komen... Tot iemand instapt die midden in Amsterdam ineens 160 kilometer per uur gaat rijden. Dan kan je wachten op de klap. Helaas is dat wél de manier waarop 95% van de beleggers die met opties gaan werken de opties gebruiken. Ze kopen de duurste opties die de kleinste kans op winst kennen en zijn dan verbaasd over het feit dat ze verlies op verlies boeken.

Terwijl het zo simpel is... als je het eenmaal door hebt.

Die les zullen de meeste optie beleggers niet leren, want ze zijn door hun geld heen voor ze de clou doorhebben. U kunt dus de duurste leermeester ooit gebruiken, namelijk de beurs zelf, of u komt een avond bij mij... En dat kost u belachelijk weinig.

Ik leer u:

  • Wat opties zijn

  • Hoe opties werken


en

  • Hoe u er structureel geld mee kunt verdienen


Na die avond kunt u zelf aan het werk, maar u kunt ook met een gerust hart een vervolg cursus bij één van mijn collega's gaan volgen. U zult dan veel sneller begrijpen waar ze met hun strategieën voor gevorderden heen willen.
Er is namelijk enorm veel mogelijk met opties, maar u heeft er wel nét even de goede basis voor nodig.

Van wie leert u die basis?

Mijn naam is Tom Lassing. Ik was in 2001 de mede oprichter van de Optie-Specialist, indertijd werd dat de grootste optieservice die Nederland tot dan toe gezien had. Ik heb half 2005 mijn 50% belang aan mijn collega en mede oprichter verkocht.
Ik ben ook in 2001 Beursbox.nl begonnen en later kwamen daar onder andere BeursAccent, Beursblik en BeursinBeeld bij. Ondertussen schreef ik samen met Optie-expert Francois Franken een gratis optie cursus die u nog altijd op optiecursus.com kunt aanvragen.

In de loop van de jaren heb ik met heel wat optie experts samengewerkt en ik raad hun cursussen en services van harte aan. Denk aan de Optie-Academy, twee oud beursvloer experts die ooit nog op de open outcry beursvloer stonden. En aan Francois Franken, voor wie ik al sinds 2001 de marketing heb opgezet en wiens mini seminar presentaties al letterlijk door duizenden mensen gevolgd zijn.
Allemaal experts die echt iets moois kunnen vertellen over opties...
Zo ook collega Harm van Wijk, die zelf ook een optiecursus in E-boek formaat schreef en begin 2014 de grootste optieservice van Nederland had.

Maar het helpt allemaal wel als u nét al wat inzicht in opties heeft, zodat u ook direct begrijpt waar het precies over gaat en waarom hun verhalen en strategieën zo briljant zijn.
En die basis, die kan en wil ik u graag meegeven.

Laat u dus niet meer verrassen door voor u onbekende voorwaarden van opties.

Leer interessante optieposities kennen die u voorheen niet durfde in te nemen uit onbekendheid met de materie.
Doe meer dan alleen opties kopen en kijkt u ook of 'opties schrijven' voor uw portefeuillebeheer interessant is.

Testimonials:
Beste Tom,

Het was wat mij betreft een leerzame ervaring en een gezellige avond. Vooral bij het zelf oefenen merkte ik dat
ik 'the hang of it' leek te gaan krijgen.

Groet,
Wilko

------------------

Hallo Tom
De cursusavond van afgelopen donderdag was voor mij zeker geen verloren avond.

Niet alleen is de avond omgevlogen en heb ik me geen moment verveeld, maar ook werd het me duidelijk dat
optiebeleggen veel complexer is als velen me hebben doen geloven.

Mijn insteek voor de avond was enige duidelijkheid en misschien antwoord te krijgen omtrent mijn behoefte om, die paar aandeeltjes die ik dan heb, een beetje te kunnen beschermen tegen de neergaande koers van de AEX , die ongetwijfeld wel weer een keertje gaat komen.

Daar heb ik nog niet echt een antwoord op gevonden en misschien moet ik daar nog maar een keer een cursusavond aan besteden, in elk geval zal ik eerst de informatie van optiecursus.com eens doorlezen.

Wat me ook zeer heeft aangesproken was de gastvrijheid en de enthousiaste manier waarop je mij en ik denk ook de andere aanwezigen kennis hebt laten maken met opties.

Bedankt voor de sheets en denk dat we elkaar binnenkort nog wel weer tegen gaan komen

vriendelijke groet
sjaak

-----------------

Dag heer Lassing,
De cursus zeer interessant, vooral ook het geïllustreerd dmv grafiek op het eind.
Die moet je kunnen dromen!!

Bas (Cursist 18 jan 2014)

De basis van het beleggen in opties nu eindelijk in een live presentatie vervat. Zoals u in één van de testimonials kunt lezen, leer ik u niet "alles" over het beleggen met opties. Dat past immers niet in één avond. Het is een basiscursus, waarop u dan met vertrouwen kunt voortbouwen.
Het plan voor deze basiscursus bestond al meer dan 12 jaar. Nu pas kon en wilde ik er de tijd voor nemen om het op te zetten... Voorheen was ik simpelweg te druk met andere zaken. Ik kan nu beter delegeren en laat de ingewikkelder strategieën voortaan aan anderen over. Ik ga nu terug naar de basis en wil u die gedegen basis ook meegeven.
Geef u nu op voor de komende bijeenkomst. Voorkom dat u nog langer rendement mist om dat u ten onrechte nog niet met opties werkt, of omdat u opties gewoon verkeerd gebruikt! Laat dat u voortaan niet meer gebeuren.

Eerstvolgende datum of data:

(Nog geen volgende cursusdatum vastgesteld)

Let op! Mijn zaal heeft een beperkte omvang en ik streef naar maximaal 24 personen. Vol is vol. De toegangsprijs is bijzonder gering dus de kans is groot dat de plaatsen snel gevuld zijn.

Ter voorkoming van spam vragen wij u na uw inschrijving via E-mail om een bevestiging van uw aanmelding.

PS: De cursusavond kent gratis parkeren, koffie / thee / water.

Vriendelijke groeten,

Tom Lassing


Disclaimer op basis Richtlijn Marktmisbruik:
De schrijver/uitgever van de cursus heeft geen afspraken met banken of brokers over omzet vergoedingen. Er wordt door ons geen betaling of omzetvergoeding verkregen voor het in de markt aanbieden van de optiecursus.
Hoewel de cursus in principe geen actuele posities en tips bevat, is ons uitgangpunt altijd dat we tips die we geven zelf ook innemen en we geven daarbij ook aan wanneer we die innemen. Dit is echter géén onderdeel van de cursus, maar mocht er een positie genoemd worden, dan moet u weten dat ik als actieve belegger actief ben. Ik ga geen positie verzinnen als ik real life voorbeelden voorhanden heb.

Pro Gain BV KvK 17254080 Best, Nederland
Terug naar de inhoud