Tom Lassing en Pro Gain BV zijn het Optiecursus initiatief - optiecursus

Ga naar de inhoud
Over ons

Optiecursus.com is vanaf 1 janu 2022 onderdeel van Pro Gain BV. KvK 17254080 en is gevestigd in Best, Nederland.
We hebben de beschikking over een eigen presentatieruimte alwaar de cursus gegeven wordt.

Presentatieruimte Beursbox.nl
Optiecursus.com is een initiatief dat is opgestart door Tom Lassing.
Tom is bekend van Beursbox.nl dat dagelijks een gratis nieuwsbrief over beleggen, de beurs, en actuele zaken in de maatschappij uitbrengt.
Tom Lassing, oprichter Beursbox.nl en Optiecursus.com
Tom Lassing is geboren in het midden van Nederland en is in 2000 verhuisd naar Zuidoost Brabant. In maart/april 2001 is begonnen met Beursbox.nl nadat een eerder initiatief helaas in de toenmalige Internet crisis ten onder was gegaan.
In 2001 was Tom ook mede-initiatiefnemer van de Optiespecialist, dat half 2005 aan de mede-initiatiefnemer verkocht werd.
Samen met collega Francois Franken is een gratis optiecursus ontwikkeld die per mail toegestuurd wordt. Naast die gratis optiecursus is er in 2013 ook de basis optiecursus ontwikkeld. Deze bestaat uit een 2,5 uur durende sessie waarin de belangrijkste weetjes over opties ter sprake komen. Deze basiscursus geeft de cursisten het inzicht waarom het bij beleggers zo vaak fout gaat als ze opties gaan beleggen. Het lijkt namelijk zo simpel, maar als je er zo maar mee begint doe je - heel stom - precies het verkeerde en loop je als belegger steevast tegen verlies na verlies op.
In de basiscursus optiebeleggen komt uitgebreid ter sprake waarom dat zo is en hoe je dat voortaan dus kan voorkomen.
Je moet namelijk nét even iets meer van opties weten, wil je dat snappen. De Basiscursus geeft u nét dat stukje benodigde kennis!


De basiscursus optiebeleggen is expres heel betaalbaar gehouden. De prijs mag niet de reden zijn om deze kennis aan je voorbij te laten gaan.
Het is echter wel een basiscursus. Het is zonder meer zo dat er veel meer over opties te leren is dan in 2,5 uur aan u aangeboden kan worden. De basiscursus is echter wel een degelijke basis en u kan ook zonder een aanvullende cursus aan de slag met opties.
Toch raden we vervolgcursussen wel aan. Er valt namelijk echt veel te leren en eenmaal geleerd gaat die kennis een mensenleven mee.

Pro Gain BV is de eigenaar van Optiecursus.com
Het bedrijf is gevestigd op

Sint-Oedenrodeseweg 41
5681 PH  BEST, Nederland.
Tel 06-29067997
Mail Tom op tom @ lassing.nl
Ook Beursbox.nl (onderdeel van Pro Gain BV) is gevestigd op dit adres. Aan de weg staat dan ook het goed zichtbare Beursbox.nl bord.
Pro Gain BV KvK 17254080 Best, Nederland
Terug naar de inhoud