U gaat de gratis Optiecursus via E-mail van ons krijgen. - optiecursus

Ga naar de inhoud

Dank u wel voor uw inschrijving op de gratis Optiecursus.

U gaat alle benodigde basiskennis over Optie beleggen via E-mail van ons verstrekt krijgen, zodat u voortaan zonder angst voor verrassingen ook optieposities kunt gaan innemen.

Over François Franken
Beursstrateeg en Optie-expert François Franken loopt al ruim 35 jaar mee in de financiële wereld. Na een carrière, onder meer als trainer van professionele traders bij verschillende grootbanken en effectenbanken heeft hij de Stock Management Academie opgericht. Een onafhankelijk research- en opleidingsinstituut voor zelfstandige particuliere beleggers en professionals. Specialisatie is het ontwikkelen van strategische beleggingsmethoden en deze implementeren door met enige regelmaat in Nederland en België opleidingen, trainingen en seminars te verzorgen. François verzorgt ook regelmatig mini seminar bijeenkomsten op diverse plaatsen in Nederland en België waarin hij de optietheorie van praktische tips voorziet.

Over Tom Lassing
Beleggings- en Marketingexpert Tom Lassing heeft in 2001 de website www.beursbox.nl met haar dagelijkse nieuwsbrief opgezet. Ook in 2001 werd de service "Optiespecialist" samen met een partner in de markt gezet. Tom is in de periode 2000 tot 2005 regelmatig te gast bij Finance Television geweest en werd in die  jaren geïnterviewd door Quote, Fem de Week en Elsevier. De Optieservice is door Tom op 1 juli 2005 aan de partner verkocht. In maart 2006 is www.BeursAccent.nl (toen nog GlobalEnergyNewsletter) Nieuwsbrief opgezet. Dat is ondertussen de betaalde Beursbox Insider VIP service geworden. Verder heeft Tom heel veel (gratis) informatie over beleggen gepubliceerd, waaronder een gratis E-boek over Japanse Candles analyse.

U krijgt van ons wekelijks de optieles E-mail toegestuurd.


Vriendelijke groeten,

François Franken en Tom Lassing

Pro Gain BV KvK 17254080 Best, Nederland
Terug naar de inhoud