Winstgevend beleggen in opties, het is goed te leren - optiecursus

Ga naar de inhoud

Dank u wel voor uw inschrijving op de beginners Optiecursus.

U gaat op de basiscursus alle benodigde basiskennis over Optie beleggen van mij verstrekt krijgen, zodat u voortaan zonder angst voor verrassingen ook optieposities kunt innemen.

Over Tom Lassing
OptieBeleggingsExpert Tom Lassing heeft in 2001 de website www.beursbox.nl met haar dagelijkse nieuwsbrief opgezet. Ook in 2001 werd de service "Optie-Specialist" samen met een partner in de markt gezet. Tom is in de periode 2000 tot 2005 regelmatig te gast bij Finance Television geweest en werd in die  jaren onder andere geïnterviewd door Quote, Financieel Dagblad, Financiële Telegraaf, Fem de Week en Elsevier. De Optieservice is door Tom op 1 juli 2005 aan de partner verkocht. In maart 2006 is de www.BeursAccent.nl (toen nog GlobalEnergyNewsletter) Nieuwsbrief opgezet die in 2017 is voortgezet onder de naam Mooie Beursdag. Verder heeft Tom heel veel (gratis) informatie over beleggen gepubliceerd, waaronder een gratis E-boek over Japanse Candles analyse  en natuurlijk de gratis optiecursus die per E-mail gestuurd wordt.
Ik wil u verzoeken om 74,50 euro over te maken. Pas na uw overmaking kan ik u bevestigen of uw plaats gereserveerd is. Vol is vol en wie het eerst komt, het eerst maalt. Mocht de zaal vol zijn en u dus te laat, dan laat ik u dat weten en zal ik u uw geld terugstorten, tenzij we samen een andere datum kunnen reserveren.

Eerstvolgende datum of data:

(Nog niet vestgesteld)


Pro Gain BV

Sint-Oedenrodeseweg 41
5681 PH  BEST

Rekening gegevens vanuit andere landen


Mededeling: Optiecursus ...(datum) + uw E-mail adres!     (@ = bij ING 'at')
Bedrag eur 74,50

Dank u wel voor uw aanmelding!

Vriendelijke groeten,
Tom Lassing

Pro Gain BV KvK 17254080 Best, Nederland
Terug naar de inhoud